Om os

Om os - Nadia & Linda
Vores mærkesag er at  sætte børnene i fokus. Børn skal støttes af omverden, og forældre i en sund udvikling. Forældre skal være med til at give børn alle de muligheder børn har brug for, for at være børn. Børn skal have en barndom, fuld af farver og kreativitet.
Vi selv er to veninder med iværksætter gener og et speedometer der aldrig rammer nul. Med kreabarn.dk vil vi gerne hjælpe forældre på vej til nemt og hurtigt at finde frem til redskaber der kan styrke dit barns kreativitet. Vores forbillede er Walter Elias Disney, der skabte et helt univers for de mindste og lod  alt være op til fantasien. Skal vi ikke prøve at bringe magien lidt tilbage, og lade børn have så mange skæve idéer som muligt?
Biografi
Privat er vi begge medlemmer af en international netværks organisation, hvor vi hjælper med at sprede lederskab og entreprenørskab blandt unge mennesker som os selv. Vi begge har arbejdet som au pairs og haft fornøjelsen af at agere legeven for børn med travle forældre og det har givet os inspiration til at starte Kreabarn.dk.  
Nadia er født og opvokset i Københavns latinerkvarter og tilbragte al sin tid med at lege quiz og klæd-ud lege i de gemte oaser i byens midte. Hjemme blev hun kaldt ugens gæst fordi hun nærmest aldrig besøgte 3. sal. Hun havde som oftest travlt med Elitesport, skole eller hendes fritidsjobs. Som 6 årig blev Nadias forældre skilt, og siden da har hun pendlet mellem de to hjem og hendes yngre søskende. Nadia flyttede hjemmefra i en tidlig alder, hvilket var en udfordring, men det satte også rammerne for den selvstændige, stærke, kreative og kærlige unge kvinde Nadia har udviklet sig til at være. Nadia har et drive ud over det sædvanlige og ynder at tænke kreativt, hvilket hun bruger på sit arbejde i Paustian, som bestyrelsesmedlem af Junior Achivement Alumni Denmark og Kreabarn.dk. Hun ønsker så mange børn at hun kan lave sit eget fodboldhold. 
Linda kommer fra Fanø. Hun er vokset op i en tryg familie med masser af kærlighed, og har lige siden haft alverdens overskud til at give den videre. Linda tilbragte det meste af sin ungdom som elite sportsdanser. Linda har altid været en kreativ sjæl, og sidder aldrig stille. Foruden Kreabarn.dk arbejde Linda hos Wonderful Copenhagen, og er meget aktiv på den danske startup scene. Skolen var ikke Lindas store interesse, men med stor støtte og viljestyrke er hun kommet igennem og er nu igang med en kandidat i e-business på CBS. Linda mistede hendes mor til kræft i en ung alder, og har siden da arbejdet hårdt på de ting hun brænder for. Hun har de sidste 5 år været ledende i bestyrelsen for Junior Achivement Alumni Denmark og er nu præsident. Linda har været on and off selvstændig siden hun var 16.
Kreabarn støtter:
Ronald McDonald huset og deres kæmpe arbejde for familier med syge børn. 
Julemærkehjemmet og deres arbejde for at komme overvægt hos unge til livs.
Kampen imod kræft og kræftens bekæmpelse.