Velkommen til vores univers

 
I nutidens teknologiske verden vokser vores børn op med computere, smartphones og tablets. Det bliver ikke anderkendt at den fysiske leg er vigtig. Men uden den fysiske leg, udvikler dit barn sig ikke motorisk, kreativt og socialt. Personlige relationer og sociale kompetencer, læres udelukkende ved samværet med andre mennesker - ikke bag en skærm.   
 
Kreabarn.dk vil, at børn skal være børn, og at kreativitet spiller en vigtig rolle i barnets udvikling. Vi mener at leg skal være udfordrende og at udviklingen i barnet typisk sker, når legen tager en uventet drejning. Ingen leg skal være forudbestemt, der skal være plads til at barnet kan udfolde sig og udfordre egen kunnen.  
 
Hos Kreabarn.dk finder du legetøj fra hele verden, som stimulerer dit barns fantasi, kreativitet og indlæringsevne. Vi sætter en stor ære i, at kunne tilbyde det legetøj, som vi mener, kan være med til at udvikle og underholde børn i alderen 2-12 år.
     
 
 
                  
                                                                 
             
Har du spørgsmål så kontakt os endelig, vi vil med glæde give dig den information du mangler.  
 
Se vores kunders vurdering på Trustpilot, og kom gerne med din egen vurdering af din oplevelse af kreabarn.dk. Vi sætter stor pris på feedback.