RayRay afholder koncert i Frederiksberg Centeret! February 11 2015, 2 Comments


  
   
"Jeg er RayRay, og jeg laver børnemusik, som er for alle børn og voksne. Jeg er meget inspireret af børn, troperne og det frie liv. Derfor vil jeg gerne udtrykke min musik igennem livsglæde, eventyr og tropiske rytmer og få alle med på sang og dans. Jeg tager jer med på en musikalsk rejse igennem virkeligheden i børnehøjde, og jeg vil vise, at man er god, som man er".
  
"Jeg er selv meget frisindet og har rejst meget rundt i verden, som jeg også lader mig inspirere af. Jeg håber, at alle børn får muligheden for at høre mine sange".
   
RayRay afholder koncert i Frederiksberg centeret i dag og i morgen kl. 11:30 og 14:30!
Det er helt sikkert noget I burde at tage ud og se.
   
Her er nogen udtagelser fra hans sidste koncerter:
   
Børnehuset Eremitagen:
"Vi har haft bandet RayRay Børnemusik ude og underholde til vores sommerfest for børn i alderen 1-6 år. Det var en stor succes. Børnene blev inddraget og deltog aktivt i sangene. RayRay havde en fantastisk god evne til at fange børnene og der blev sunget og danset på livet løs. Vi fik rigtig gode tilbagemeldinger fra forældre og personale og vi kan varmt anbefale RayRay Børnemusik."
  
Sommerland Sjælland:
"Vi havde besøg af RayRay Børnemusik på sæsonens travleste dag, og der blev her skabt en hyggelig oase midt i Sommerland Sjælland med plads til fællessang og dans alt sammen i børnehøjde. Vi byder meget gerne RayRay børnemusik velkommen i Sommerland Sjælland en anden gang"