Magiske skum klodser February 09 2015, 1 Comment

       

Med disse magiske skum klodser kan man bygge alt i verden, det kræver kun at skummet bliver fugtigt, så klistrer de sammen som var der lim på. Byg et dyr, en borg, et tårn, et hus eller en blomst, kun fantasien sætter grænser.

Det er muligt at bygge billeder, 3D figurer eller dekorere en væg, lad dit barn drømme stort og udfolde sine tanker og ideer gennem kreativ leg. 

Det bedste af alt, - de er miljøvenlige og kan nedbrydes under rendende vand, og så kan man faktisk også spise dem. Vi vil dog ikke ikke anbefale dem i den daglige kost.

Selvom jeg er voksen, så er jeg helt betaget af hvad man kan bygge med disse super seje skum klodser. Næste gang der er børnefødselsdag, skal jeg helt sikkert have en æske med så børnene kan lege og være kreative. Selvom klodserne er til børn, så vil jeg dog ikke love, at jeg måske også gerne vil være med.  

4 gode grunde til at leg er vigtigt:

Leg styrker evnen til at tænke kreativt og selvstændigt
Leg skaber motivation for deltagelse
Leg styrker evnen til at samarbejde
Leg skaber grundlag for relationer
 
Det er helt fantastisk hvor nemt det er at bygge figurer med klodserne. Det eneste man skal bruge er skum klodser, en våd svamp, og evt. en plastikkniv hvis man vil skære i klodserne.  
 
Der findes masser af inspiration på youtube og pinterest, bare skriv magic nuudles og der vil komme en masse inspiration op. 
 
Vi er rigtig glade for at vi forhandler dem her hos kreabarn.dk, da vi mener at kreativ leg er rigtig vigtigt for vores børn. Tag et kig på klodserne her skum klodser

                                            

 

 

 Alder 3+