Dit kloge barn October 23 2014, 3 Comments

Udvikling af dit barns intelligens kan ske på mange måder, men den mest naturlige kommer gennem leg. Hos kreabarn.dk opfordrer vi forældre til at lege og lave øvelser med deres børn. Dette kan endda styrke forældres egen kreativitet og tankegang. 

Igennem hele livet kan balance og rytme-lege styrke hjernen og holde den igang. 

Vi anbefaler at man danser og synger med sit barn og lader dem gå på line for fuld skrue. 

Ældre mennesker bliver ofte anbefalet at gå til gymnastik, dette ikke kun for at holde kroppen igang men også fordi det har en positiv effekt på hjernen. Læs mere KLIK HER

 

Er dit barn klogere end gennemsnittet?

Forældre kan ofte have svært ved at se deres børn i forhold til andres, både på negative og positive punkter. 

Hvis dit barn er velbegavet kan det have brug for ekstra støtte i skolen, dette lyder måske lidt modsat, men oftest er det de velbegavede børn der keder sig og falder igennem på enten at begynde at forstyrre eller mister motivationen for indlæring. Læs mere KLIK HER

 

Hjælp til dit Kreative barn.

Nogle børn er ikke bogligt begavede og har måske svært ved normal indlæring. De har brug for hjælpemidler og anderledes formidling. Det er vigtigt at forældre tager ansvar og sætter sig i barnets øjnhøjde og sørge for at motivere og give de redskaber der er nødvendige. 

Her Hos Kreabarn.dk elsker vi at lave læring om til spil, og de nye Intelligent Sticks KLIK HER

fungere super til mindre børn, og forståelsen af tal.

Vi arbejder i øjeblikket på at få en masse produkter på lager der kan gøre det lettere at lege og lære på samme tid. 

Vi opfordre jer til at kontakte os på info@kreabarn.dk hvis I ser spændende og nyttige produkter i enten indland eller udland, vi vil gerne hjælpe med at købe dem hjem til jer. 

 

LEG, LÆR OG UDFORSK.

 

Dette gælder både for voksne og børn, og husk at børn kopiere de voksnes adfærd. Så husk at stil spørgsmål, udforsk verden omkring jer. At give de kedelige opgaver i livet en legende twist kan hjælpe både børn og voksne til at komme lettere igennem det. Lav konkurrencer om oprydning på værelset, eller afrydning af bordet og prisen behøver ikke være mere end titlen som ugen opvaskeminister eller søde ord. 

Udforsk verdenen omkring dig med det nye legetøj fra insect Lore se mere KLIK HER

 

Hav en dejlig og lærerig dag

De gladeste hilsner

Kreabarn.dk